Vracím se tam, kde se nacházím. Přemýšlím o tom, co mi vše to co miluji, přináší. Nacházím ztracené střípky okamžiku, skládám je a píšu....

Detox mysli

/
2 Comments


Vracím se tam, kde se nacházím. Přemýšlím o tom, co mi vše to co miluji, přináší. Nacházím ztracené střípky okamžiku, skládám je a píšu. Jsem zpět.
Trvalo to několik dlouhých měsíců. Které byly skvělé, nádherné, špatné, ne moc podařené, absolutně megastické a pozitivní či negativně zabarvené. Každý den měl ale to své "pozitivní" znění. Každý přesto za něco stál.
Tisíckrát jsem seděla a psala, tisíckrát jsem měla tu možnost se vrátit. Vracím se teď. Přichází jaro. ( ehm, já vím. Je nad 0 a nesněží a vůbec nepřichází jaro až za měsíc) ale pro mě ano. 
Kupuji květiny, organuzuji bydlení, život, učení a práci. Začínám žít více na plno. Žila jsem tak i před tím, co o tož, teď ale víc. Každý se jednou přeci probudíme s myšlenkou, že pojedeme o x procent na víc, protože žijeme jen jednou. Různé definice o posmrtném životě, teď prosím vynecháme, o tom bude třeba článek jindy.
O čem chci vlastně psát? Upřímně jen o pocitech z toho všeho. Brzy zveřejním nějaké články ze života, z akcí a o knihách. Vše bude, vše se tvoří. A především aktualizace. Jaké to je teď.

Jen tak na okraj. 
Objevila jsem kouzlo byliných čajů, magických/spirituálních krámků a víc se ponořila do zasvěcení yogy a wicca. 
Přečetla jsem pár skvělých knih a nastoupila na literární/uměleckou školu.
Začala tvořit detoxační obrazy. Tedy obrazy u kterých vypnete mysl a soustředíte se pouze na tvorbu. Je to skvělé.
Uvědomila si více ženství, více křehkost a vůbec vše okolo. Nechala se ostříhat. A více začala ignorovat pohledy lidí, protože opravdu nestojí nic za to, skrývat kdo jste.
Napsala pár básní a povídek. Postoupila jsem v jak obsahové tak v duchovní stránce textu.
Začala účinkovat v redakci, na akcích, více se pohybovat v galeriíích.

Utřídila si myšlenky. Přinesly totiž zajímavou myšlenku: za všechny ty strávené okamžiky a změny, vše co jsme vytvořili a já tvořila, přinesl detox mysli. Bylo to dobré, je to dobré a bude vše ještě lepší.

Snažte se najít v každém dni to lepší. Veřte mi, když to dokážete, dokázali jste něco magického. Dokázali jste najít štěstí a pozitivní mysl. Lépe žít. A nezapomeňte na to být sám sebou. Neskrývat vaše ženství, vaše přednosti ale i vaše nedostatky. Protože v tom je vaše síla.





You may also like

2 comments:

  1. Vítej :)
    A ráda bych si něco z tvé tvorby přečetla ;)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.